JALKAPALLOVEDONLYÖNTI

jalkapallo vedonlyönti netissä

Parhaat vedonlyöntisivut

Harrastatko vedonlyöntiä? Olet varsin onnekas, sillä netin uumenista löydät lähes loputtoman määrän toinen toistaan kiinnostavampia vedonlyöntipaikkoja. Parhaat vedonlyöntisivut voivat olla pieniä tai suuria sivustoja, tunnettuja tai tuntemattomampia brändejä. Sinun henkilökohtaisista pelimieltymyksistäsi riippuu, sopiiko sivusto tarpeisiisi hyvin vain huonosti.

On kuitenkin muutamia asioita, jotka yhdistävät hyviä vedonlyöntisivustoja. Ensimmäinen niistä on tietenkin hyvät kertoimet. Yhdestä pelistä voi olla avoinna lukemattomia eri kohteita, joista voit lyödä vetoa. Jos lyöt vetoa pääasiassa jalkapallosta, kannattaa sivustoksi valita taho, jolla on paljon sivua kiinnostavia kohteita. Muutamia tällaisia sivuja vertaamalla tulet löytämään sen paikan, jolla on kulloinkin tarjolla parhaat kertoimet kohteena olevaan peliin.

Toinen tärkeä asia on sivuston helppokäyttöisyys. Vedonlyönti saattaa olla järjestelmineen monimutkaista, varsinkin aloittelijalle. Silloin selkeä, yksinkertainen ja suomenkielinen sivusto on turvallinen paikka vetojen asettamiseen. Olisihan hölmöä, jos kaikkien aikojen veikkauksesi menisi mönkään teknisen kömmähdyksen takia.

Vedonlyöntiin erikoistuneilla sivustoilla on myös hyvä olla vuorokauden ympäri toimiva asiakaspalvelu sekä muutekin sukkelat toiminnot esimerkiksi rahaliikenteen hoidossa. Suurilla vedonlyöntisivustoilla nämä asiat ovat yleensä hyvin hallussa. Lisäksi on oleellista pelata sivustolla, josta saat voittosi verovapaina. Tällaisia tahoja ovat kaikki ETA-alueelle rekisteröidyt vedonlyöntitoimistot.

Ja viimeisenä muttei suinkaan vaatimattomimpana kriteerinä tulevat bonukset. Lähes kaikki netin vedonlyöntisivustot antavat asiakkailleen erilaisia etuja, kuten vaikkapa mahdollisuuden riskittömiin vetoihin. Uuden asiakkaan talletusbonukset voivat tuoda tilille satoja euroja pelirahaa, joten niitäkin kannattaa pitää silmällä. Parhainta toki on, jos tarjoukset on suunnattu nimenomaan vedonlyöntiin.

Suosituimmat vedonlyönnin muodot

Jalkapallo on maailmanlaajuisesti erittäin seurattu laji, ja siitä myös lyödään vetoa jättimäisillä summilla vuosittain. Suosituimmat vedonlyönnin muodot jalkapallossa ovat pitkävedot ja tulosvedot, ja netissä pelattuna nämä molemmat tarjoavat huomattavasti Veikkausta paremmat kertoimet sekä palautusprosentit.

Moni jalkapallon seuraaja pitää erityisesti erikoispeleistä, joita tässä lajissa todellakin riittää. Tärkeimmissä veikkauskohteissa voi olla tarjolla kymmeniä erikoispelejä – esimerkiksi jonkun tietyn pelaajan punainen kortti, toisen pelaajan maalinteko, toisen joukkueen suoriutuminen ensimmäisellä puoliajalla ja niin edelleen.

Suosituimmat vedonlyönnin muodot

Jalkapallosta voi lyödä vetoa myös vakiona tai pelata vaikkapa yksittäisiä voittajavetoja. Kohteiden määrä on todella mittava, ja suosituimpia sarjoja ovat Englannin Valioliiga, Mestarien Liiga sekä Veikkausliiga. Lisäksi vedonlyöjien suosiossa ovat Bundesliiga, Serie A sekä La Liga.

Live-vedot

Jos olet hyvä lukemaan pelin käänteitä ja muutenkin liikkeissäsi vikkelä, voivat live-vedot olla varsin tuottoisa pelimuoto. Tässä reaaliaikaisessa vedonlyönnin muodossa kertoimet muuttuvat ottelun tuoksinassa jatkuvasti, joten vetojen asettaminen tekee ottelun seuraamisen entistä jännittävämmäksi. Vetomuotoja on tarjolla useita: esimerkiksi seuraavan maalin tekijä, keltaisen kortin saaja ja niin edelleen.

Live-vedonlyönnissä ajoitus on kaiken a ja o. Veto täytyy pystyä lyömään silloin, kun kerroin on suurimmillaan. Jalkapallopelissä tämä edellyttää tilanteiden lukukykyä: jos kentällä alkavat tunteet käydä kuumina, on aika lyödä vetoa pian ilmestyvän keltaisen tai punaisen kortin puolesta. Myös maalien jälkeen voivat kertoimet heitellä suurestikin, ja veikkaajan unelma on tietenkin ehtiä betsaamaan juuri ylikertoimen sattuessa kohdalle. Live-vetojen lyöminen onkin todella intensiivistä puuhaa.

Vedonlyönti mobiilissa

Mobiililaitteen avulla pystyy nykyään tekemään lähes mitä tahansa, ja totta kai myös mahdollisuutena on myös vedonlyönti mobiilissa. Nykyaikaiset betsaussivustot toimivat sujuvasti myös tablettien ja kännyköiden pieniltä näytöiltä, ja myös rahansiirrot sujuvat turvallisesti.

Mobiilivedonlyönti sopii erityisen hyvin live-vetojen asettamiseen, sillä voit asettaa panoksesi vaikka keskeltä katsomoa. Toki mobiilitse on kätevää tehdä myös perinteisiä vetoja. Saatat vaikka junamatkalla tappaa aikaa lukemalla sanomalehden urheilusivuja tai vedonlyöntisivuston tulosseurantaa. Kun jostain ottelusta syttyy voimakas ennakkoaavistus, saat mobiililaitteen avulla pistettyä rahasi likoon milloin ja missä tahansa.