Vetotyyppejä

Yksittäisveto

Vedonlyönti tietystä tuloksesta yksittäisessä kohteessa. Esimerkiksi 10 euron veto Lucky Starin puolesta Aintreeta vastaan kertoimella 4/1. Lucky Starin voittaessa saat 50 euron voitot. Muussa tapauksessa veto häviää.

Tuplaveto

Vedonlyönti tietystä tuloksesta kahteen kohteeseen. Esimerkiksi veto sekä Liverpoolin että Tottenhamin puolesta voittaa Mestareiden Liiga. Voittaaksesi vetosi, molempien joukkueiden tulee voittaa otteluissa. Mikäli toinen joukkueista häviää, myös vetosi häviää.

Triplaveto

Kuten yllämainituissa tapauksissa, mutta veto sisältää kolme kohdetta joiden kaikkien tulee osua oikeaan voittaaksesi vedon. Akkumulaattori neljällä tai useammalla kohteella Korkeintaan 12 kohteelle asetettava moniveto. Kaikkien valintojen on osuttava oikein voittaaksesi vedon.

Each Way

Each way-veto tarkoittaa, että vetosi on jaettu kahteen osaan; toinen puoli voittamaan ja toinen sijoittumaan. Tämä vetotyyppi on käytössä lähinnä horse racingissa, mutta sitä voidaan käyttää joissain tapauksissa myös muissa tapahtumissa.

Esimerkiksi olet lyönyt 10 euron each way-vedon Hedge Hunterin puolesta 5/10 todennäköisyydellä kymmenen hevosen kisassa. Veto jaetaan 5 euron vetoon voitosta täydellä kertoimella ja 5 euroon vetoon sijoituksesta viidesosan kertoimella, joka tässä tapauksessa olisi tasoitus. Kymmenen hevosen kisassa sijoitus lasketaan kolmen parhaan joukossa.

Mikäli kohteesi voittaa kisan, voitat molempien osioiden yllämainitut kertoimet. Mikäli kohde sijoittuu toiseksi tai kolmanneksi, voittaja-osuus vedostasi lasketaan hävinneeksi, mutta each way-osuudesta maksetaan voitot alemman kertoimen mukaan. Sijoitusten määrä each way-osuudessa voi vaihdella riippuen kisaan osallistuvien hevosten määrästä.

Trixie

Tämä vetotyyppi sisältää kaikki mahdolliset valinnat ja koostuu kolmen eri valinnan kohteista. Veto koostuu neljästä erillisestä vedosta: kolmesta tuplasta ja yhdestä triplasta. Vähintään kahden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.

Patent

Samankaltainen kuin Trixie, eli veto kaikilla mahdollisilla vaihtoehdoilla kolmessa eri kohteessa. Ero on kuitenkin siinä, että patent-veto koostuu seitsemästä erillisestä vedosta: kolmesta yksittäisvedosta, kolmesta tuplasta ja yhdestä triplasta. Vähintään yhden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.

Yankee

Toimii samaan tapaan kuin Trixie, mutta sisältää neljä valintaa 11 erillisellä vedolla: kuusi tuplaa, neljä triplaa ja yhden nelinkertaisen monivedon. Vähintään kahden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.

Canadian

Sama periaate kuin Trixiessä ja Yankeessa, mutta tällä kertaa viidellä valinnalla. Veto tarjoaa 26 erilaisen vedon kombinaation: 10 tuplaa, 10 triplaa, 5 nelinkertaista ja yhden viisinkertaisen monivedon. Vähintään kahden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.

Heinz

Tässä vetotyypissä kierrätys on kuudessa eri valinnassa ja se koostuu 57 erillisestä vedosta: 15 tuplasta, 20 triplasta, 15 nelinkertaisesta, 6 viisinkertaisesta ja yhdestä kuusinkertaisesta monivedosta. Vähintään kahden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.

Super Heinz

Laajin kombinaatioveto, jonka tarjoamme LeoVegasilla. Tämä sisältää 120 eri vetoa seitsemällä eri valinnalla: 21 tuplaa, 35 triplaa, 35 nelinkertaista, 21 viisinkertaista, 7 kuusinkertaista ja yksi seitsenkertainen moniveto. Vähintään kahden valintasi on osuttava oikeaan saadaksesi voiton.