Netin vedonlyöntibonukset

Netin vedonlyöntibonukset

Vähänkään internetin veikkaussivustoilla seikkaillut pelaaja on taatusti törmännyt mitä erilaisempiin vedonlyöntibonuksiin. Niitä riittää niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille, monissa eri muodoissa. Jotkut pelaajat kaihtavat vedonlyöntibonusten käyttöä, sillä niiden säännöt ja ehdot saattavat olla monimutkaisia. Oikein käytettyinä bonukset antavat veikkaajalle kuitenkin mainion mahdollisuuden tienata lisärahaa.

Käymme tässä artikkelissa läpi yleisimpiä vedonlyöntibonuksia. Kerromme myös muutamia valikoituja vinkkejä niiden hankkimiseen ja kierrätykseen liittyen. Vaikka pelisivustojen tarjoamat bonukset ovat tarkoitettuja asiakkaiden liehakointiin, ei mikään estä käyttämästä niitä hyväksi oman pelitilin buustaamiseen. Lue siis artikkelimme ja käy viisastuneena rohkeasti kiinni seuraaviin eteesi tupsahtaviin etuihin.

Ilmaiset vedot ja riskittömät vedot

Kaksi yleisintä pelisivustojen tarjoamaa vedonlyöntibonusta ovat ilmaiset vedot ja riskittömät vedot. Molemmat näistä ovat käteviä tapoja esimerkiksi tutustua nettivedonlyöntiin ilman riskiä ja kenties siinä sivussa tienata hieman lisämammonaa. Edut kuitenkin poikkeavat keskenään parilla tavalla, jotka on hyvä tietää ennen bonuksen lunastamista.

Ilmainen veto on yleensä tutustumistarjous sivuston uusille asiakkaille. Kyseessä on tavallisimmin täysin ilman talletusta saatava etu, jonka lunastamiseksi riittää pelitilin avaaminen. Joskus pelisivustot myös tarjoavat ilmaisia vetoja uskollisille asiakkailleen eräänlaisena palkintona.

free bet

Kun pelaaja käyttää ilmaisen vedon, hänen ei luonnollisestikaan tarvitse maksaa siitä mitään. Vetoihin liittyy kuitenkin aina jotain ehtoja, kuten panoksen suuruus, kertoimien koko sekä tietysti mahdollisen voiton kierrätys. Kuten kaikkien pelisivustojen tarjoamien bonusten kohdalla, tulee myös ennen ilmaisten vetojen lunastamista tutustua tarkasti tähän pienellä präntättyyn tekstiin.

Riskitön veto muistuttaa pitkälti ilmaista vetoa, mutta riskittömiä vetoja on useammin tarjolla muillekin kuin sivustojen uusille asiakkaille. Riskitön veto tarkoittaa sitä miltä se kuulostaakin – mahdollista lyödä vetoa ilman riskiä omien rahojen häviämisestä. Kyseessä on kuitenkin melko perinteinen vedonlyöntibonus.

Kun asetat riskittömän vedon, saat häviön kohdalle sattuessa rahasi takaisin. Juju piilee siinä, että tämä raha maksetaan kuitenkin bonusrahana. Et siis voi siirtää sitä enää suoraan takaisin tilillesi, vaan se on käytössä vain vedonlyöntiin tai kenties muuhun sivustolla mahdolliseen pelaamiseen. Mutta jos olet vedonlyönnin ystävä, ei asia tule todennäköisesti tuottamaan sinulle mitään päänvaivaa. Riskittömällä vedolla voittaessasi voitat toki samalla tavalla kuin normaalivedonkin kanssa.

Vinkkejä bonuksen kierrättämiseen

Erilaiset vedonlyöntisivustojen antamat bonukset saattavat olla pelihetkellä hyvin makoisia ja maistuvia. Kun haluat sitten nostaa voittorahat omalle tilillesi, saattaa edessä olla karvas yllätys kierrätysehtojen muodossa. Tämän vuoksi kannattaakin aina lukaista tarjouksen ehdot etukäteen.
Vedonlyöntisivustot eivät aseta kierrätysvaatimuksiaan ilkeyttään, vaan niillä on selkeä funktio. Ilman kierrätykseen liittyviä ehtoja asiakkaat voisivat napsia bonuksia suoraan tileilleen ja pistellä rallatellen menemään. Kierrättämisen avulla pelipaikat varmistuvat, että bonuksia ei käytetä väärin.

Vedonlyöntibonuksien kierrätysehdot eivät kuitenkaan ole yleensä vaikeita suorittaa, sillä ne kotiuttaaksesi tulee sinun vain tehdä sitä mistä pidät muutenkin – lyödä vetoa. Vedot täytyy suorittaa tietyillä ehdoilla, eli esimerkiksi käyttää säännöissä mainittua minimiä suurempia kertoimia.

Bonusta kierrättäessä ei kannata pelata kauan vieviä pelejä, joiden tuloksia täytyy odottaa. Keskitä siis kierrättäminen viikonlopulle, jolloin tarjolla on tavallista enemmän pelejä. Bonuskierrätyksessä sinun tulee pelata maltilla ja pitkäjänteisesti, jotta saat varmasti ansaittua tarpeeksi voittoja ehdoissa mainitun aikarajan sisällä. Jos onnistut täyttämään ennalta määrätyt kierrätysehdot, voit siirtää bonusrahat omalle tilillesi ja alkaa nauttia tuotoista. Jos et, sait kuitenkin kosolti ilmaista hupia sekä arvokasta kokemusta vedonlyönnistä.

Bonuskohteet ylisuurilla kertoimilla

Bonuskohteet ylisuurilla kertoimilla

Eräitä parhaista vedonlyöntiin tarkoitetuista bonusmuodoista ovat bonuskohteet ylisuurilla kertoimilla. Tällaisia etuja saa yleensä suurimmilta vedonlyöntisivustoilta, ja niitä annetaan sekä uusille että vanhoille pelaajille.

Bonuskohteet tarkoittavat käytännössä tehostettuja kertoimia jossakin tietyssä matsissa. Vedonlyöntisivusto nostaa ennalta määrätyssä ottelussa toisen joukkueen kertoimet aivan liian suuriksi, mikä tietysti antaa pelaajalle näppärän mahdollisuuden kerätä pois kasa ilmaista rahaa. Jos vaikkapa kerroin olisi 1,5 tavallisessa tilanteessa, saattaa sivusto hujauttaa sen lukemaan 2,5.

Toki lopputulosta ei kukaan voi ennustaa, mutta bonuskohteissa etu jää aina pelaajalle. Jos sivustoja plärätessäsi eteesi putkahtaa bonuskohde, kannattaa sitä ehdottomasti käydä pelaamassa.

Yhteenvetona voi siis todeta, että eri vedonlyöntibonukset tarjoavat pelaajille lukuisia mahdollisuuksia tienata lisää rahaa. Toki bonuksiin sisältyy yleensä omat sääntönsä ja ehtonsa, mutta jos olet tietoinen niiden olemassaolosta, eivät nekään tule aiheuttamaan sinulle liikaa päänvaivaa.