ETTKRYSSTVÅ

Ettkrysstvå Betsson

Mikä on EttKryssTvå

Jos pidät vakion pelaamisesta, mikset kokeilisi Betssonin luomaa, ruotsalaishenkistä EttKryssTvå-peliä. Tämä monipuolinen ja kattavaa pelisivusto on ottanut askeleen kohti ikiomaa pelikulttuuriaan, ja lähtenyt haastamaan EttKryssTvå-tuotteellaan perinteisiä ruotsalaisia vakioveikkauspelejä. Idea näillä peleillä onkin hyvin samankaltainen, pienillä vivahde-eroilla maustettuna.

Jos haluat tietää mikä on EttKryssTvå Stryktipset, kannattaa sinun suunnata suoraan Betssonin sivuille tai lukaista muutama toisella kotimaisella kirjoitettu artikkeli ruotsalaisilta pelisivustoilta. Suomessa peliä ei vielä ole lanseerattu, mutta Betssonin kautta pääset pelaamaan EttKryssTvåta myös kotimaasta käsin.

EttKryssTvå perustuu vakion lailla 1X2-veikkauksiin. Tässä pelityypissä veikataan 13 ottelun lopputulosta, ja suurimman voiton saa luonnollisesti kaikki oikein -kupongilla. Pienin voittoa antava tulos on 10 oikein. Pelin palautusprosentti on 85, mikä on tämänkaltaiselle pelille varsin mukava lukema.

EttKryssTvån voitot

EttKryssTvå tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ansaita hyvinkin suuria voittoja pienellä panoksella. Kyseessä on verrattain uusi peli, joten jättipotteja ei ole vielä asiakkaille ehtinyt irrota. On kuitenkin vain ajan kysymys, milloin ensimmäinen onnekas Betssonin pelaaja nappaa EttKryssTvåsta 10 miljoonan kruunun potin.

Pelin kokonaisvoitot tulevat aina määräytymään pelien kertoimien mukaan. On kuitenkin erittäin haastavaa saada veikattua oikein kaikki 13 mahdollista ottelua, joten tämän tuloksen saajan täytyykin netota taidoistaan. Kuitenkin jonkinlaisen voittopotin ansaitsemiseen riittää jo 10 oikein veikattua ottelua.

Miten pelata EttKryssTvåta

Jos haluat tietää miten pelata EttKryssTvåta, suuntaa suoraan Betssonin sivuille. Jotta pääsisit rustailemaan ykkösiä, rasteja ja kakkosia omaan virtuaaliseen kuponkiisi, tulee sinun ensin tehdä oma pelitili Betsson-sivustolle. Se käy todella nopeasti, sillä rekisteröitymiseen ei tarvita kuin muutamat henkilötiedot.

Tässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus käyttää hyväksesi myös muut netin pelisivustojen ominaisherkut. Uudet pelaajat saavat lähes väistämättä tervetuliaistarjouksia, ja sama asia pätee myös Betssonilla. Käy katsomassa ilmaisetusi ja bonuksesi pelipaikan tarjoussivulta – luvassa on niin talletusbonuksia kuin hauskoja ilmaisia pelimahdollisuuksia kolikkopeleihin.

Itse EttKryssTvån pelaaminen on varsin helppoa. Valitse vedonlyöntiosiosta EttKryssTvå, ja eteesi avautuu tämän viikon kohteina olevat 13 ottelua. Sen jälkeen sinun tulee täyttää kunkin ottelun kohdalle joko 1, risti tai 2. Voit halutessasi myös lisätä peliin järjestelmän, jolloin kuponkisi maksu muuttuu automaattisesti.

Kun olet täyttänyt kuponkisi haluamallasi tavalla, hyväksy se. Sen jälkeen suosittelemme, että käyt tarkistamassa valintasi Omat Pelit -osiostasi. Pelihistoriastasi löydät juuri veikkaamasi pelit, ja jos havaitset ruksanneesi kuponkiisi väärän osion, voit vielä vaihtaa sen. Itse asiassa EttKryssTvå antaa sinulle mahdollisuuden tehdä kuponkiisi niin paljon muutoksia kuin haluat ennen lauantaita.